UA-89448097-1
U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 


 

 

  

  

UPCOMING GIGS:

 

ULI JON ROTH 

25.08.17 Rotterdam (NL)

26.08.17 Bree (BE)

LORDS OF BLACK

30.08.17 Tokyo (JP)

31.08.17 Osaka (JP)

08.09.17 Atlanta (USA)

09.09.17 Atlanta (USA)

TOKYO BLADE

09.09.17 Rotterdam (NL)

SERIOUS BLACK

09.09.17 Weert (NL)

TYGERS OF PAN TANG

10.09.17 Raismes (FR) 

 

TERRITORY: EUROPE

AGENT: LUDY WETZL

HOMEPAGE: WWW.VANDALEBAND.NL

 

 

Fans van Vandale hebben de afgelopen jaren in diverse media laten weten meer dan graag weer wat van de band te horen. Met dit album komt hun lang gekoesterde wens tot leven. Maar niet alleen de wens van de fans, ook van de handoprichters Eddy Bopp en Bert van Klaveren. Al decennia lang muzikale maten die het rockbloed door hun vaten en vezels voelen stromen.

Beiden hadden de laatste jaren de niet te onderdrukken behoefte om weer een flink uit te pakken. Ook zij waren zeker niet doof voor de roep van heel veel Vandale liefhebbers om die unieke Nederlandstalige Hardrock weer leven in te blazen. Met de tijden van de twee bejubelde albums "Schandale" en "Stale Verhale" onuitwisbaar op het netvlies en het onophoudelijke meezingen van het publiek, tijdens de enorm energieke optredens van onder andere de nummers "geitenwollensokkenrockers", " Rot Op" en " Stale Verhale " naklinkend in de oren, hebben Bert en Eddy besloten de studio in te duiken.

Het resultaat is er nu: het nieuwste Vandale album "KanNieBale". Tien creaties volgens het Vandale recept. Lekker in het gehoor liggende Hardrock, overgoten met Nederlandstalige teken. Recht voor zijn raap !!!

Naast Eddy en Bert completeren gitarist Freek Bos, bassist Anton Masius en drummer Eddie Claessens de band. Deze samenwerking, opgenomen in Eddy's studio Cloud 9, resulteert in een verrassend product qua songs en uitvoering. Ernst van de Kerkhof speelt toetsen op dit album en is met Eddy Bopp verantwoordelijk voor de mix en mastering.

Naast een aantal stevige rocksongs zoals Vecht, Betale en Zondebok, typeert KanNieBale zich door het het ballad achtige Pa, een funkrock achtige song als Wie Ben jij en Ze Weet Wat Ze Wil en Onderstroom waarin alle registers worden opengetrokken. Een knap staaltje van Eddy Bopp die de productie van dit album voor zijn rekening nam. Hij schreef het merendeel van de songs, die door de bands in soms wisselende samenwerking van teksten zijn voorzien. Teksten die heel direct, soms ook poëtisch zijn, maar waarvan de strekking niets te raden overlaat.

Met KanNieBale doet Vandale meer dan van zich spreken. De band is terug op het rockfront om zijn unieke plek weer in te nemen. Ook live heeft de band niets aan energie ingeboet. Integendeel.....Daar zullen de vele fans en liefhebbers van lekker klinkende tijdloze rock zeker niet van balen....

Vandale: Bert Van Klaveren - zang | Eddy Bopp - Gitaar | Freek Bos - Gitaar |   Anton Masius - Basgitaar  | Eddy Claessens - Drums |                  

 

 

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?